Formació

Aprofitant l'experiència i en col·laboració amb els professionals de l'Institut de Fisiologia i Medicina de l'Art‐Terrassa, la Fundació ha anat dissenyant i perfilant un seguit de propostes formatives teòriques i pràctiques que cobreixen la majoria d'aspectes preventius i formatius per a artistes i professionals de la salut. En funció de les disponibilitats i interessos de cada cas es poden organitzar des de xerrades d'una hora de durada, tallers de quatre hores o fins a cursos complerts.


Conferències i xerrades

Aquestes accions formatives es poden portar a terme a les pròpies dependències de la Fundació, on hi ha un espai adequat i es disposa de material audiovisual i específic per fer‐ho, o a les dependències dels propis organitzadors (escola, conservatori, local d'assaig, auditori, hospital, etc).


Cursos

Disposem d'un catàleg de propostes bàsiques de formació que us podem fer arribar, si us interessa. En el cas que necessiteu una formació a mida, també podem fer‐vos una proposta específica adaptada a les vostres necessitats.


Tallers

Des de l'any 2007 la Fundació es fa càrrec de l'assignatura d'Educació Corporal al Conservatori de Granollers. Es tracta d'un projecte que inclou la formació de l'alumnat i el professorat així com unes tutories en que els professors pode consultar als especialistes dubtes o problemes que presenten els seus alumnes.

Fundació Ciència i Art

Contacta amb nosaltres

rosset

Jaume Rosset

Director de la Fundació

info@fcart.org

Tel. 93 786 42 47

Terrassa, BCN

Ctra. de Montcada 668