Sensibilització

Com a espectadors relacionem les arts escèniques com activitats d'oci o plaents. Per això, ens costa entendre que la majoria dels artistes, fins i tot aquells que sembla que facin una activitat poc exigent, s'acabin lesionant.

La Fundació Ciència i Art treballa per donar a conèixer aquesta realitat i intentar fer entendre a la societat per què es produeix.

Els artistes escènics necessiten començar a formar‐se de ben joves i mantenir uns programes de treball regulars i, sovint, intensos durant tota la seva carrera. En la majoria de casos les condicions de treball, les postures i la pròpia activitat no estan gens adaptades a les capacitats del cos humà, tant en la vessant física com en la cognitiva. Cal que la societat entengui que tocar un instrument musical, ballar, actuar o cantar no ho fa gent que té una facilitat innata per fer aquestes coses. Ho fan persones que, siguin o no especialment dotats i sensibles per ser artistes, dediquen molt esforç per aconseguir‐ho. I moltes vegades el seu cos o la seva ment ho paga car.

Per aquest motiu s'intenta tenir visibilitat en els mitjans de comunicació. Una de les vies que ho faciliten és la realització d'actes que, a través de l'atractiu d'un cartell d'artistes coneguts pel gran públic, es tingui l'oportunitat d'introduir missatges sobre la salut dels artistes escènics.

1r Concert Ciència i Art


2n Concert Ciència i Art


3r Concert Ciència i Art


4t Concert Ciència i Art

Fundació Ciència i Art

Contacta amb nosaltres

rosset

Jaume Rosset

Director de la Fundació

info@fcart.org

Tel. 93 786 42 47

Terrassa, BCN

Ctra. de Montcada 668